برپایی جشنواره غذا بمناسبت روز جهانی تخم مرغ

روز جهانی تخم‌مرغ هر ساله در تاریخ ۱۳ اکتبر (۲۱ مهر) برگزار می‌شود. این روز به منظور ارتقاء آگاهی درباره‌ی ارزش غذایی تخم‌مرغ و اهمیت آن در رژیم غذایی انسان‌ها تعیین شده است. تخم‌مرغ منبع عالی پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و در بسیاری از فرهنگ‌ها نقش مهمی در تغذیه و آشپزی ایفا می‌کند.

برخی از فعالیت‌هایی که در این روز انجام می‌شود شامل برگزاری جشن‌ها، کلاس‌های آشپزی، و کارگاه های آموزشی برای ارتقاء آگاهی عمومی درباره‌ی فواید تخم‌مرغ است.

جشنواره غذا به مناسبت روز جهانی تخم‌مرغ معمولاً شامل فعالیت‌ها و برنامه‌های متنوعی برای ترویج فرهنگ غذایی و آشنایی با انواع غذاهایی است که می‌توان با تخم‌مرغ تهیه کرد. این جشنواره‌ها می‌توانند شامل موارد زیر باشند:

۱. نمایشگاه های غذا

غرفه‌هایی با غذاهای مختلف که با تخم‌مرغ تهیه شده‌اند، مانند املت، پلوهای تخم‌مرغ‌دار، و دسرهایی مثل کیک و پیراشکی.

2-جشنواره های غذا در مدارس

مدارس هم سالانه با برپایی نمایشگاه و جشنواره هایی با عنوان تخم مرغ و فرآورده های آن برگزار می کنند.

دبستان دخترانه ریحانه النبی نیز امسال با طرحی با عنوان تخم مرغ و غذاهایی که با تخم مرغ فراهم میشود برگزار کرد.این طرح برای دانش آموزان پیش و پایه اول برگزار شد ووالدین عزیز با سلیقه ی خود غذاها را زیبا و تزیین شده به مدرسه آوردن و دانش آموزان از این طرق با تخم مرغ و فواید آن آشنا شدند.

لینک کانال دبستان:https://eitaa.com/joinchat

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *